KHN Regio Zuid-Holland organiseert een aantal trainingen en cursussen met uiteenlopende (actuele) onderwerpen op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio Zuid-Holland.

Wil jij ook deelnemen aan een van deze trainingen? Kijk onderstaand voor het aanbod in maart 2022.

14 maart - Bhv-training zowel basis als herhaling in Ridderkerk

KHN regio Zuid-Holland heeft samen met bureau Edusafe een bhv-cursus ontwikkeld. Na het volgen van de bhv-cursus ben je in staat eerste hulp te verlenen.

Ben je basiscursist? Dan ontvang je uiterlijk één week voorafgaand aan de cursusdag van Edusafe een e-mail met een oproep het e-learningprogramma te doorlopen. De e-Learning is een goede voorbereiding op de lesstof. Daarna neem je deel aan de cursusdag. Tijdens deze dag controleert de instructeur of je de vereiste handelingen correct uitvoert. Kom je voor de herhalingscursus? Dan hoef je de e-learning niet te volgen.

De cursus start om 09.00 uur en eindigt rond 16.30 uur (inclusief lunch).

Wanneer? 14 maart 2022
Tijd? 09.00 - 16.30 uur
Waar? Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk

Aanmelden? Met deze link kun je je aanmelden.

Voor meer informatie en andere datums: KHN | Bhv-cursus (1 dag) in Zoetermeer of Ridderkerk


21 maart, 11 april en 2 mei 2022 - 3-daagse Opleiding Leermeester in Den Haag

Een driedaagse training (inclusief examen) voor aanstormend leermeester talent. In deze training leert de deelnemer hoe je een leerling begeleid, motiveert, hoe je een duidelijke instructie geeft en hoe je omgaat met verschillende leerlingen. Op dag 1 en 2 wordt de deelnemer klaargestoomd voor het examen dat zal plaatsvinden op dag 3.

SBB erkende leermeester diploma
Als je erkend leerbedrijf wilt worden, dan moeten één of meerdere medewerkers die de leerling gaan begeleiden, de leermeestertraining volgen. Bij Leermeester.nu ben je hiervoor aan het juiste adres. Als leermeester word je na het behalen van jouw diploma aangemeld bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en het bedrijf waar jij werkt kan dan de erkenning aanvragen waarvoor het horecabedrijf BBL mbo leerlingen wil opleiden.

Wanneer? 21 maart, 11 april en 2 mei 2022
Tijd? Dag 1 en 3: 09.30 tot 13.00 uur, dag 2: 09.30 tot 17.00 uur
Waar? Horeca Academie, Anna van Hannoverstraat 4, 2595 BJ Den Haag

Aanmelden? Met deze link kun je je aanmelden.

Voor meer informatie en andere datums: KHN | 3-daagse Opleiding Leermeester in Den Haag

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens