KHN Regio Zuid-Holland organiseert een aantal trainingen en cursussen met uiteenlopende (actuele) onderwerpen op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio Zuid-Holland.

Wil jij ook deelnemen aan een van deze trainingen? Kijk onderstaand voor het aanbod in mei 2022.

2 en 3 mei - 2-daagse training Professioneel leidinggeven

Een tweedaagse training voor beginnend leiderschap. In deze training wordt basiskennis behandeld die nodig is om mensen aan te sturen, een team te leiden en met de horeca-drukte om te gaan. Professioneel Leidinggeven in de horeca is een vak apart.

De training is bedoeld voor:

  • Beginnend leidinggevenden (minder dan 2 jaar ervaring)
  • Ondernemers/eigenaren die zelf werkzaam zijn op de vloer

De tweedaagse training ‘Professioneel Leidinggeven’ is speciaal ontwikkeld voor managers en leidinggevenden die zijn doorgegroeid vanaf de werkvloer. Door de praktische aanpak zijn de lessen direct toepasbaar in het bedrijf waar jij werkt. Je leert op een praktische manier hoe je collega’s stimuleert, motiveert en scherp houdt. Je ontdekt je eigen kwaliteiten en hoe je het talent van je medewerkers het beste tot zijn recht laat komen.

Wanneer? 2 en 3 mei 2022
Tijd? 09.00 uur tot 17.00 uur
Waar? De Horeca Academie, Anna van Hannoverstraat 4, 2595 BJ Den Haag

Aanmelden? Met deze link kun je je aanmelden.
Voor meer informatie en andere datums: KHN | 2-daagse training Professioneel leidinggeven in Den Haag

2 en 23 mei en 13 juni 2022 - 3-daagse Opleiding Leermeester in Den Haag

Een driedaagse training (inclusief examen) voor aanstormend leermeester talent. In deze training leert de deelnemer hoe je een leerling begeleid, motiveert, hoe je een duidelijke instructie geeft en hoe je omgaat met verschillende leerlingen. Op dag 1 en 2 wordt de deelnemer klaargestoomd voor het examen dat zal plaatsvinden op dag 3.

SBB erkende leermeester diploma
Als je erkend leerbedrijf wilt worden, dan moeten één of meerdere medewerkers die de leerling gaan begeleiden, de leermeestertraining volgen. Bij Leermeester.nu ben je hiervoor aan het juiste adres. Als leermeester word je na het behalen van jouw diploma aangemeld bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en het bedrijf waar jij werkt kan dan de erkenning aanvragen waarvoor het horecabedrijf BBL mbo leerlingen wil opleiden.

Wanneer? 2 en 23 mei en 13 juni 2022
Tijd? Dag 1 en 3: 09.30 tot 13.00 uur, dag 2: 09.30 tot 17.00 uur
Waar? Horeca Academie, Anna van Hannoverstraat 4, 2595 BJ Den Haag

Aanmelden? Met deze link kun je je aanmelden.
Voor meer informatie en andere datums: KHN | 3-daagse Opleiding Leermeester in Den Haag

16 mei - Bhv-training zowel basis als herhaling in Ridderkerk

KHN regio Zuid-Holland heeft samen met bureau Edusafe een bhv-cursus ontwikkeld. Na het volgen van de bhv-cursus ben je in staat eerste hulp te verlenen.

Ben je basiscursist? Dan ontvang je uiterlijk één week voorafgaand aan de cursusdag van Edusafe een e-mail met een oproep het e-learningprogramma te doorlopen. De e-Learning is een goede voorbereiding op de lesstof. Daarna neem je deel aan de cursusdag. Tijdens deze dag controleert de instructeur of je de vereiste handelingen correct uitvoert. Kom je voor de herhalingscursus? Dan hoef je de e-learning niet te volgen.

De cursus start om 09.00 uur en eindigt rond 16.30 uur (inclusief lunch).

Wanneer? 16 mei 2022
Tijd? 09.00 - 16.30 uur
Waar? Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk

Aanmelden? Met deze link kun je je aanmelden.
Voor meer informatie en andere datums: KHN | Bhv-cursus (1 dag) in Zoetermeer of Ridderkerk

16 en 24 mei - Cursus Sociale Hygiëne (2 dagdelen)

In samenwerking met ROC Mondriaan wordt een cursus Sociale Hygiëne aangeboden. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Ook moet de leidinggevende of jijzelf gedurende de drankverstrekking, aanwezig zijn. Op een horecavergunning moet tenminste de eigenaar vermeld staan en - indien aanwezig - moet de leidinggevende bijgeschreven worden op het aanhangsel van de vergunning. Zij horen beiden in bezit te zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Wij hebben dit voor jou zo efficiënt mogelijk georganiseerd. De aanmelding bij SVH, de inkoop van het lesboek, het examen en het certificaat wordt allemaal door ons geregeld. Wij bieden deze cursus aan in 2 dagdelen.

Wanneer? 17 en 24 mei 2022
Tijd? 17 mei van 15.00 uur tot 19.00 uur en 24 mei van 14.30 - 16.00 uur / examen 17.00 uur
Waar? Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk

Aanmelden? Met deze link kun je je aanmelden.
Voor meer informatie en andere datums: KHN | Cursus Sociale Hygiëne (2 dagdelen)

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens