Je hebt het ongetwijfeld meegekregen: de gemeenteraad van Maastricht heeft een motie aangenomen om een try-out te starten waarin bekeken wordt onder welke voorwaarden staand drinken op terrassen kan worden toegestaan. Die voorwaarden moeten er zijn om een goede balans tussen levendigheid en leefbaarheid voor omwonenden te bewerkstelligen.

Op basis van je huidige terrasvergunning mag je op het terras uitsluitend zitgelegenheid bieden, dat wil zeggen dat bezoekers niet op het terras staand mogen drinken.

Aanmelden
Als je interesse hebt dan kun jij je aanmelden voor deze proef. Bij de aanmelding verwachten wij van jou een korte toelichting over hoe je het staand drinken op je terras vorm wilt geven en hoe je de omwonenden daarbij wilt gaan betrekken. Aanmelden kan bij horeca@maastricht.nl onder vermelding van ‘Try-out staand drinken’. Wij ontvangen jouw aanmelding graag vóór vrijdag 20 maart 2020.

Klik hier voor alle voorwaarden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens