De Twentse welzijns- en zorgorganisaties Zorggroep Sint Maarten, Zorgfederatie Oldenzaal, ZorgAccent, Manna, Livio, Liberein, de Posten en Carintreggeland gaan een samenwerking aan met de Twentse horeca. De zorg in Nederland staat onder druk, vandaar nu ook de oproep aan de Twentse horeca. Samen met Koninklijke Horeca Nederland hebben de Twentse welzijns- en zorgorganisaties een plan opgesteld om de zorg te ontzorgen en hiermee een ‘win-win’ situatie te creëren voor alle partijen.

Het zijn zware tijden voor de horeca en voor de zorg. Veel horecamedewerkers kunnen noodgedwongen niet werken en zitten thuis. En in de verpleeghuizen neemt de werkdruk door corona, iedere dag toe. Een nare periode waarin we door het samen, horeca en zorg, aan te pakken “Wiej pakt 't an” het beste er uit kunnen halen. Wij doen daarom een oproep aan medewerkers uit de horeca om onze sector nu te helpen.

Wij zoeken mensen die ons komen ondersteunen als:

  • gastheer / gastvrouw voor bezoekers
  • ‘huiskamermaatje’ voor de bewoners door ze o.a. te helpen met eten en drinken, een spelletje met ze te spelen, etc.
  • ondersteuning van de zorgmedewerkers door ze te helpen met de zorg voor de cliënten.

Zie hier in de bijlage de oproep en de zorglocaties.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens