Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is trots op Twin Catering in Boesingheliede . Het bedrijf is al 25 jaar lang lid van de grootste branchevereniging van de horeca. Twin Catering bestaat al sinds 1990 en de huidige eigenaar Wino Dirks staat vanaf het begin aan het roer. John Nieuwland, voorzitter KHN Haarlemmermeer, heeft Wino verrast met een mooie bos bloemen en een heerlijke fles bubbels voor dit heuglijke feit.

Wino startte na een werkcarrière van 10 jaar bij De Oude Smitse in Oudekerk aan de Amstel en Kragtwijk Catering in Amstelveen Twin Catering op de plek waar het nu nog steeds is gevestigd. Wino: “Als horecaondernemer moet je met de tijd meegaan. Inspiratie haal ik uit eigen kennis en van verschillende media. Je moet de trends in de gaten houden en focussen op waar mensen behoefte aan hebben.”

Over Twin Catering
Twin Catering is op 1 oktober 1990 gestart. In een tijd dat er nog geen grote bedrijfskantines waren. Wino nam al snel een broodjeszaak in Hoofddorp over om een klantenbestand te hebben. Twin Catering doet de dagelijkse belevering van congressen, zorginstellingen, feesten en partijen en bedrijven in en rondom Schiphol. Door corona zijn de Schiphol-activiteiten flink afgenomen.

Overlevingsstand
Helaas brandde het pand 3 jaar geleden volledig af. Na huisvesting in een tijdelijk pand, deed Wino in februari 2020 zijn intrede in een compleet nieuw en optimaal uitgerust pand. Twee weken later stond de wereld op z’n kop door corona. Wino merkt dat corona vooral de focus op financiën legt. “De overlevingsstand overschaduwt nu het echte ondernemerschap. Ik heb veel goede mensen moeten laten gaan en hoop straks dat er voldoende goed gekwalificeerd personeel beschikbaar is als de vraag weer toeneemt.

Balans tussen kwaliteit en houdbaarheid
“Catering is een bijzondere tak van horecasport waar altijd de balans gevonden moet worden tussen kwaliteit en houdbaarheid.” Wino’s vrouw Merline is tegenwoordig ook actief in het bedrijf en samen proberen zij weer een succes van het bedrijf te maken. “We hopen dat deze crisis snel voorbij is en dat alle horecaondernemers weer een gezond bedrijf kunnen neerzetten.”

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens