Op aangeven van KHN Zaanstreek is de gemeente Zaanstad het proces gestart om tot een horecavisie te komen. Je bent van harte uitgenodigd om via de enquête je mening te geven. Doe daarom nu mee, invullen kan tot 18 november a.s.

Voor Zaanstad geldt, net als in andere steden in Nederland, dat het aantal horecabedrijven de afgelopen jaren is toegenomen. De belangrijkste vragen zijn daarom nu ‘in welke richting willen we als stad ontwikkelen?’ en ‘welke horeca past daar in aard en omvang het beste bij en op welke plek?’

De horecavisie gaat in op de gewenste ontwikkeling van de verschillende type horecagelegenheden binnen de verschillende (concentratie)gebieden in de stad. De horecavisie betreft een doorkijk naar de gewenste ontwikkeling van de markt voor de komende vijf tot tien jaren. De gegevens die je invult in deze enquête leveren input voor de visie.

Doe je mee?
De enquête kan worden ingevuld tot en met maandag 18 november.

START ENQUÊTE

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens