Op 1 juli om 11.00 uur nodigen we alle horecaondernemers in de gemeente Maastricht uit voor een hardcups plastic bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst zullen we samen de collectieve beslissing gaan nemen over wat en hoe we samen omgaan met hardcups bij evenementen. Vanaf daar gaan we ons richten op de acties en de uitvoering van het plan. Plastic soft cups zijn geen optie meer naar aanleiding van de collectieve recycling resultaten van carnaval 2024.

Mocht je ideeen hebben of mee willen praten en beslissen dan zien we je graag op maandag 1 juli om 11.00 uur bij café Charlemagne. Graag aanmelden bij h.massen@khn.nl.

Als je niet kunt op 1 juli maar toch iets concreets wilt inbrengen stuur dan een bericht naar h.massen@khn.nl. Mochten we niets vernemen dan gaan we ervanuit dat je akkoord gaat met de beslissingen die er op 1 juli worden genomen.
Tijdens een bijeenkomst op 10 juni met de al bestaande “werkgroep” plastic bekers zijn onderstaande ideeën al ontstaan. Klik hier voor de ideeën

Graag tot ziens op 1 juli.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens