Op maandag 18 november organiseert gemeente Haarlem het zevende Initiatievencafé. Dit keer met het thema Haarlems Klimaatakkoord. Ondernemers en inwoners die een goed idee hebben om Haarlem verder te verduurzamen of graag geïnspireerd willen raken, zijn van harte uitgenodigd!

Tijdens het Initiatievencafé pitchen startende en gevorderde initiatiefnemers, die Haarlem door hun ideeën een fijnere plaats maken om te wonen, werken of verblijven, hun duurzame idee en hulpvraag. De aanwezigen in de zaal kunnen luisteren, inspiratie opdoen, netwerken en/of initiatiefnemers helpen met hun vraag over bijvoorbeeld het verder verduurzamen van je bedrijf. Het doel is ondernemers, initiatiefnemers, de gemeente en maatschappelijke organisaties bij elkaar te brengen om elkaar te leren kennen en in gesprek te gaan. Zo wil de gemeente hen op weg helpen met de realisatie van nog meer mooie, duurzame initiatieven in Haarlem.

Tijdens deze speciale editie is er voor de winnaar € 5.000,- opstartgeld beschikbaar Ben je ondernemer en/of inwoner en heb je een goed idee om Haarlem te verduurzamen? Kom dan naar het Initiatievencafé en win € 5.000,-. De prijs komt ten goede aan de uitvoering van het idee. Voorwaarden zijn dat je zelf aan de slag gaat en dat het project binnen een jaar gerealiseerd wordt. Je kunt jouw idee tot en met 31 oktober indienen. Vervolgens krijg je een uitnodiging voor de training Pitchen met Passie door Paul Bierman op maandag 4 november.

Zo ben je goed voorbereid om voor de jury op maandag 18 november te pitchen. Meer informatie over voorwaarden en hoe je kunt deelnemen vind je vanaf oktober op www.haarlem.nl/haarlemsklimaatakkoord.

Haarlems Klimaatakkoord

Haarlem bruist van de innovatiekracht en energie op het vlak van duurzaamheid. Alle projecten en initiatieven op het gebied van energietransitie, circulariteit en klimaatbestendigheid zijn welkom om mee te doen aan het Haarlems Klimaatakkoord: klein en groot, van eerste ideeën tot langer lopende trajecten en iedereen kan meedoen. Afspraken die volgen uit samenwerkingsverbanden tussen duurzame initiatieven, bedrijven, organisaties en andere partners leggen we vast in het Haarlems Klimaatakkoord.

Er zijn al een heleboel Haarlemmers die de kans van de energietransitie en circulaire economie zien en ermee aan de slag zijn. Doe je ook mee?

Wat? Haarlems Klimaatakkoord / Initiatievencafé
Wanneer? Maandag 18 november 2019
Tijd? Inloop vanaf 16.30 uur. Van 17.00 tot 18.00 uur pitches en van 18.00 tot 19.00 uur prijsuitreiking, borrel en netwerken.
Waar? De Dakkas, de Witstraat 1A Haarlem

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens