Ben jij een startende ondernemer in Almere en wil jij je netwerk uitbreiden? Kom dan naar het allereerste netwerkontbijt georganiseerd in samenwerking met het Ondernemersplein Almere!

Het netwerkontbijt is de perfecte gelegenheid om andere, diverse ondernemers uit Almere te ontmoeten, waardevolle contacten te leggen en te leren netwerken en pitchen.

Wanneer en waar
Datum:
26 juni 2024
Tijd:
07:45 - 9:30 uur
Locatie:
Ondernemersplein, Stadhuisplein 1 1315 HR Almere

Wat kun je verwachten?
We organiseren drie inspirerende netwerkontbijten, speciaal voor startende ondernemers in Almere. Tijdens deze bijeenkomsten krijg je de kans om in een ontspannen sfeer te netwerken en waardevolle tips en inzichten te verkrijgen van mede-ondernemers en experts. Je pitcht voor jouw eigen bedrijf en kunt gelijk ook aangeven met wie of welk bedrijf je graag in contact wilt komen en wat je voor deze persoon of dit bedrijf kunt betekenen. Als iedere deelnemer aan het woord is geweest, gaan we direct kijken of je elkaar al kunt helpen. We zorgen dat alle contactgegevens en "zoekvragen" van de deelnemers met jou gedeeld worden.

Eerste netwerkontbijt
Bij het eerste ontbijt zal er door Remco Gemmeke van PBC Group een korte, maar krachtige netwerk- en pitchtraining worden gegeven. Deze training biedt je een solide basis en praktische vaardigheden om effectief te netwerken. Hierdoor ben je goed voorbereid om het meeste uit de volgende bijeenkomsten te halen.

Waarom deelnemen?
- Bereid je professionele netwerk uit
- Ontmoet gelijkgestemde ondernemers
- Leer waardevolle netwerk- en pitchtechnieken
- Krijg inzicht en inspiratie van ervaren ondernemers

Mis deze kans niet om je netwerkvaardigheden te verbeteren en je zakelijke horizon te verbreden. Schrijf je vandaag nog in en verzeker jezelf van een plek! Er is maximaal plaats voor 25 ondernemers.

Wil je meer informatie over het netwerkontbijt? Neem dan contact op met Yvonne Houtstra via yhoutstra@almere.nl.

Aanmelden
Dat kan via deze link.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens