Een restaurant zonder klanten. De kapper of het autobedrijf dat overdag nooit open is. Zomaar een aantal voorbeelden van georganiseerde ondermijnende criminaliteit die ook in uw omgeving kunnen voorkomen.

Steeds meer proberen criminelen naar de bovenwereld te komen en gebruik te maken van de schijnbare anonimiteit die bedrijventerreinen en het buitengebied hen biedt. Criminelen hebben ondernemers nodig om aan spullen te komen. Vaak gebeurt dit onbewust.

Tijdens de bijeenkomst Ondermijning willen het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid), Het platform Veilig Ondernemen Midden Nederland (PVO MN) en de gemeente Nieuwegein 'het onzichtbare zichtbaar' maken om zo samen georganiseerde criminaliteit tegen te gaan.

Wanneer: 29 januari 2020
Tijd: 18.00 - 21.30 uur
Waar: Dynahouse, Perkinsbaan 11, Nieuwegein

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via een mail aan Ondernemen@nieuwegein.nl. Aanmelden kan tot 27 januari 2020. Zie ook bijgevoegde uitnodiging voor het programma.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens