Kijkend naar de huidige regelgeving vanuit de landelijke overheid is besloten om deze vergadering niet fysiek maar online te houden. Minder leuk en anders dan anders maar een biertapwedstijd, gezellig samenzijn of workshop houden we zeker komend jaar tegoed!

Het programma zal er als volgt uitzien:

10.00 uur Aanvang algemene ledenvergadering
11.30 uur Einde

Topic: ALV Gemert-Bakel

Aanmelden
Om dee te nemen klik je op deze link.
Meeting ID: 899 0341 7763
Passcode: 135338

Agenda:

  1. Opening
  2. Notulen van de algemene ledenvergadering d.d. 4 februari 2020 (zie bijlage, je dient ingelogd te zijn om deze in te kunnen zien)
  3. Financieël verslag door Willem Geerts
  4. Secretariaat verslag door Gijs Verhagen
  5. Bestuurszaken
    Ons bestuur is altijd op zoek naar enthousiaste collega bestuurders-kandidaten, heeft KHN Gemert-Bakel je interesse meld je aan, wij gaan graag met je in gesprek.
  6. Nieuws vanuit KHN door regiomanager
  7. 7. Rondvraag en sluiting

Heb je een vraag een actualiteit of relevant nieuws vanuit de afdeling die je wilt delen? Dan voor 19 november kenbaar maken bij het bestuur via gemertbakel@khn.nl dan wordt er tijd voor vrij gemaakt tijdens de vergadering.

Wij kijken uit naar een goed en bovenal inspirerend overleg! Wil jij op de hoogte zijn van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen, zeker aanschuiven. En word ook lid van onze facebookgroep KHN Gemert-Bakel.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens