Dinsdag 26 november openen de deuren van The Beach in Aalsmeer zich voor de jaarlijkse Strand en Terrasbeurs. 100 leveranciers die zich met de nieuwste maar ook klassieke strandproducten presenteren, speciaal voor jullie!

Naast de 100 leveranciers is er ook een programma waardoor je de meest innovatieve producten te zien krijgt. Bekijk de menukaart online en bestel met je eigen smartphone of maak kennis met de verschillende manieren om het strand schoner te maken.

Tevens introduceren we ''Op het terras met...'' Kom in gesprek met professionals over diversen onderwerpen om je Strandpaviljoen te verbeteren. Informatie over wet- en regelgeving of benieuwd hoe anderen tegen je menukaart aankijken? Op de hoogte van de speciale workshop over de Wet Arbeidsmarkt in Balans om 13.30 uur verzorgd door een juridisch specialist van KHN. Dit en meer tussen 11:00 uur en 17:00 uur.

Kijk eens op een andere manier naar je strandpaviljoen en wees onderscheidend van de rest.

Benieuwd naar het volledige programma? Hou de nieuwsbrieven van Strand Nederland in de gaten!

Ga naar de website

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens