Na onze brandbrief van afgelopen keer hebben zich drie enthousiaste opvolgers gemeld die met veel enthousiasme het stokje van ons gaan overnemen. Theo Burger (De Beurs) Marcel Westerveld (Hofman café) Chrissie Westbroek (Stairway) Zij gaan er voor zorgen dat we komend jaar het project NIX18 kunnen voortzetten (alvast jullie dank daarvoor!).

Afgelopen jaar hebben 37 horecacollega’s meegedaan aan het project NIX18 om de naleving in hun zaak te verbeteren. De deelnemende bedrijven zijn 4 tot 8 keer bezocht door mysteryguests van het onafhankelijk bureau Objectief. Tussentijds is er een extra controleronde geweest vanuit het Stichtingsbestuur van om iedereen scherp te houden. De ervaringen zijn positief en laten een stabiel nalevingspercentage zien. (definitieve cijfers volgen nog)

Graag willen de Stichting NIX18 en de Gemeente Utrecht de naleving op de controle voortzetten! Meld je dan ook nu aan voor de periode 2019/2020.

Waarom ook alweer meedoen en wat wordt er van jou als ondernemer verwacht?

  • Door deel te nemen aan dit project kom je lager op de reguliere handhavingslijst. De gemeente is terughoudend met het toezicht op deelnemende horecaondernemers, maar ziet niet af van het recht te handhaven in geval van incidenten
  • Je betaalt als ondernemer €550,- (per jaar) Je krijgt daarvoor: 4 tot 8 mysterybezoeken door bureau Objectief. Het Stichtingsbestuur nog 1 a 2 extra mysterybezoeken uitvoeren bij de bedrijven die dat nodig hebben
  • Een inlog voor een online dashboard om de resultaten van jouw bedrijf te zien, tevens hoe je het doet ten op zichten van jouw horecacollega’s (anoniem)
  • De resultaten worden anoniem naar de gemeente teruggekoppeld. Alleen het bestuur van de Stichting NIX18 in Utrecht krijgt de resultaten per onderneming te zien
  • Je hebt een actieve opstelling en een oprecht streven naar verbetering van de bedrijfsvoering. (instrueren personeel, zichtbare communicatietools NIX18)
  • Bij 3 opeenvolgende negatieve resultaten wordt de naam van jouw bedrijf teruggekoppeld aan de gemeente.

Concreet aan jou de vraag; doe je mee met dit project?

Je kunt je aanmelden tot en met 1 november 2019. Dat kan heel makkelijk via dit onlineformulier

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens