Wat zou Zaanstad zijn zonder horeca? De gemeente wil graag samen met je aan de slag gaan om een horecavisie te maken. Een visie die een antwoord geeft op de vraag ‘wat en hoeveel willen we waar?’

Een visie die fris en ambitieus is, die aansluit bij de ontwikkelingen van de stad en die een goed evenwicht biedt tussen levendigheid en leefbaarheid.

Op lang aandringen van KHN Zaanstreek wordt hier nu een start mee gemaakt, wij hopen op een geweldige inbreng van de horecaondernemers. Je bent uitgenodigd voor de workshopbijeenkomst over de Horecavisie Zaanstad 2020-2025 op:

Wanneer: maandag 25 november
Tijd: om 9.30-12.00 uur
Waar: in het Best Western Zaan Inn, Grenehout 22, Zaandam.

Tijdens de bijeenkomst kijken we naar de huidige situatie en horen wij graag je mening over wat er beter/anders of juist meer/minder moet wat betreft de horeca in de stad. Je ideeën en inbreng zijn van belang zodat het ook echt een Horecavisie wordt!

Naast de bijeenkomst sturen wij ook een digitale enquête uit onder onze leden over ‘de staat van de Horeca Zaanstad’. Bent je geen KHN lid, maar wil je wel de enquête ontvangen? Geef dan je gegevens door via onderstaand mailadres.

Net als voor jou is het voor de gemeente fijn om te weten hoeveel mensen er komen. Meld je daarom aan door een mail te sturen naar w.koops@zaanstad.nl.

Voor meer informatie kunt u bellen met Willeke Koops (075–6552220), Marian van den Brink (075-6552256) of Joris Blokpoel (06-21282262).

Graag tot 25 november!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens