Hierbij de nieuwsbrief van gemeente Haarlemmermeer voor de ondernemers met onder meer een uitnodiging voor een online sessie op 28 september over de uitbreiding van de tijdelijke terrassen.

Uitnodiging sessie over tijdelijke terrassen
De uitnodiging sessie over tijdelijke terrassen is gestuurd naar horecaondernemers en betrokkenen: “Vanaf 1 juni mochten de terrassen weer open. Om horecagelegenheden tegemoet te komen, heeft de gemeente een handreiking gemaakt waarin richtlijnen zijn uitgewerkt voor (uitbreiding van) tijdelijke terrassen. Graag horen wij jouw ervaringen over het verruimen van de terrassen en uw wensen voor in de toekomst. Daarom nodigen wij je uit op 28 september van 11:00 tot 12:00 uur voor een digitaal overleg via Microsoft Teams.“

Wil je aansluiten, stuur dan een mail naar Irma.van.Os@haarlemmermeer.nl voor de link via Microsoft teams.

Factsheet promotie
Vind hier de factsheet promotie.

Happy2Meet
Happy2Meet is een nieuw initiatief gestart door diverse ondernemers. Het is een onafhankelijk en interactief mediaplatform voor ondernemers, inwoners verenigingen en andere instanties in Haarlemmermeer. Met wekelijkse reportages in de rubrieken: Ondernemers, Toerisme en recreatie. Via facebook te vinden onder Happy2Meet.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens