Upprinting Food is een start-up van twee jongen ondernemers gefocust op de combinatie van duurzaamheid en voeding.... met het doel om nog waarde te creëren van eten wat anders vaak wordt verspild. Dit wordt gedaan in combinatie met de nieuwe 3D-print technologie.

Door van o.a. oud brood, groente en fruit printbare purees te maken en deze te printen in prachtige vormen, kan het nog smaakvol gegeten worden en ziet het er weer aantrekkelijk uit.

Onderstaande uitnodiging mochten wij ontvangen en willen wij, regiobestuur KHN, met u delen.

Hierbij nog de link naar onze press-kit voor foto's en de link naar de uitnodiging.

16 september, Demos & Drinks:

Op maandag 16 september organiseren wij een borrel om restaurants eigenaars en chefs te laten ervaren wat we precies doen bij Upprinting Food. We zullen een korte presentatie geven over het 3D printen van eten vanuit reststromen, het proces demonstreren en natuurlijk ook iets laten proeven.

Graag horen we of u interesse heeft en of u kunt komen. Het is mogelijk om ook iemand mee te nemen. Als u geïnteresseerd bent, zullen we begin september nog een mailtje sturen met de preciese planning.

Met vriendelijke groeten,

Elzelinde en Vita
Founders Upprinting Food hello@upprintingfood.com
+31 6 33 164 190

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens