De Veluwe Academy is een uniek initiatief van VisitVeluwe, onderwijsinstellingen en vier toonaangevende hospitality bedrijven: Bungalowpark Hoenderloo, Landal Miggelenberg, Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel en Thermen Bussloo.

Mbo-professionals met hun diploma op zak kunnen hier hun loopbaan in de gastvrijheidssector starten met een traineeship van twee keer een half jaar. De eerste traineeships beginnen op 1 september 2019. Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerde studenten zich aanmelden op veluweacademy.

Traineeship
De traineeships zijn volwaardige banen bestaande uit een combinatie van een startersfunctie en een ontwikkeltraject. De trainees draaien mee in diverse functies op wisselende afdelingen en krijgen eveneens workshops en begeleiding van erkende leermeesters.

Veluwe Academy
De Veluwe is op weg om weer de nummer 1 binnenlandse vakantiebestemming in Nederland te worden. De ontvangst- en gastvrijheidssector spelen daarin een belangrijke rol. De vier Veluwse gastvrijheidsbedrijven erkennen dit en willen hier volop in investeren.

De oprichting van de Veluwe Academy is hiertoe de eerste stap. De volgende stap is om nog meer bedrijven te betrekken bij de Veluwe Academy en nog meer studenten de kans te bieden om hun kennis in de praktijk te brengen en wie weet zelfs door te stromen naar een vaste baan.

Alle informatie over het traineeship en is te vinden op de www.veluweacademy.nl, die vandaag online gaat. De deelnemende bedrijven stellen zichzelf voor met een presentatiefilm en geïnteresseerde kandidaten kunnen hier een online aanmeldformulier invullen of zelf een filmpje insturen waarin ze hun motivatie toelichten.

Wat kun jij doen?
Het verzoek van KHN is dat jij als ondernemer deze informatie deelt met jouw werknemers om via deze weg bij dragen aan het terugdringen van het personeels tekort en het werk in de horeca aantrekkelijk te houden.

Veluwe Academy is een initiatief van de genoemde vier bedrijven, ondersteund en mogelijk gemaakt door het Toeristisch Platform Apeldoorn, VisitVeluwe, gemeente Apeldoorn en gemeente Voorst, Cleantech en de Veluwe op 1.

Voor meer informatie
Theo de Bruin
info@veluweacademy.nl
06 5585 4323

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens