Op woensdag 4 november jl. heeft het bestuur van KHN Purmerend - Beemster vergaderd. Wat kwam er zoal ter sprake?

Bezoeken leden
KHN Purmerend Beemster heeft afgelopen tijd verschillende bezoeken gedaan, voornamelijk bij de nieuwe leden in de Beemster. We zijn bezig met een planning van bestuursvergaderingen gekoppeld aan bedrijfsbezoeken voor 2021.

Afscheid Eelke van der Hak
Eelke van der Hak is jarenlang secretaris geweest in het bestuur van KHN Purmerend. Eelke is gestopt in het bestuur vanwege andere werkzaamheden. Het bestuur heeft Eelke enorm bedankt voor zijn inzet en hem benoemd tot lid van verdienste van de afdeling. Bestuurslid Marjolein heeft een speldje en cadeau gebracht om Eelke te bedanken.

Enquête Gastvrij Waterland
Onlangs is er een vragenlijst doorgestuurd over om bij te informeren hoe je denkt over Gastvrij Waterland. Dit helpt ons om de sector verder te ondersteunen en een positieve impuls te geven. Er kunnen nog zeker extra reacties bij, dus er zal een herinnering verstuurd worden om nog in te vullen. De uitkomst van de enquête wordt binnenkort gedeeld.

Tijdens het vorige overleg hebben we tevens aangegeven een enquête te willen verzenden aan de leden wat wij als afdeling voor jullie kunnen betekenen in het algemeen. Nu de coronamaatregelen opnieuw zijn aangescherpt, hebben we besloten dit uit te stellen. KHN Purmerend en Beemster en KHN landelijk doet er alles aan om op te komen voor de ondernemers tijdens deze periode. In dit bericht lees je de successen die KHN inmiddels heeft behaald. Mochten er punten zijn die wij voor je op kunnen nemen, vernemen wij het graag via purmerend@khn.nl.

7 december Horeca Overleg gemeente
Op 7 december staat het volgende overleg gepland met de Horeca en de gemeente. Hier worden de lopende zaken besproken. Wanneer er punten zijn die wij voor je kunnen meenemen, vernemen we het graag via purmerend@khn.nl

Verslag ALV 7 oktober
Op 7 oktober hebben we de ledenvergadering georganiseerd. Het verslag van deze vergadering vind je hier.

4 januari nieuwjaarsreceptie
Mochten de coronamaatregelen het mogelijk maken, willen we graag op maandag 4 januari 2021 de nieuwjaarsreceptie houden van 16.00 tot 19.00 uur. Zet alvast in je agenda!

Kookboek
In Alkmaar zijn hebben ondernemers een kookboek ontwikkeld waarin alle horeca-ondernemers vermeld staan met een mooi gerecht, lekker dessert of aantrekkelijke cocktail. De opbrengst van het boek komt te goede aan de horeca. Naast dat het een enorm mooi en inspirerend boek is, dus ook een hart onder de riem voor de ondernemers en goed voor de promotie van de stad. Het bestuur onderzoekt de mogelijkheden om dit ook in Purmerend op te zetten.

De volgende bestuursvergadering vindt plaats op woensdag 2 december. Punten voor deze vergadering kun je aanleveren via purmerend@khn.nl.

Facebook KHN Purmerend - Beemster
Heb je Facebookpagina al geliked? Klik hier

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens