Naar aanleiding van een WhatsApp gesprek in de Horeca Weert App groep, merken wij dat er behoefte is om met de leden in overleg te gaan in deze tweede lockdown.

Graag willen wij als bestuur van KHN Weert jou uitnodigen voor een virtuele bijeenkomst via Microsoft teams op donderdag 12 november aanstaande om 10.00 uur.

Tijdens deze virtuele bijeenkomst kunnen we samen nadenken over wat we wel kunnen doen als horeca in deze periode. Daarnaast zal het KHN bestuur een korte update geven met betrekking tot exploitatievergunning, leges nachtvergunning en andere Covid-19 gerelateerde zaken.

Aanmelden
Mocht je graag willen deelnemen aan deze bijeenkomst, meld je dan uiterlijk 10 november per e-mail aan via weert@khn.nl.

Wil je nog specifieke onderwerpen/idee├źn aankaarten, laat het ons weten in dezelfde e-mail. Na aanmelding ontvang je via de e-mail een Microsoft teams link die je kan gebruiken om in te loggen.

We zien je graag op 12 november 2020 om 10.00 uur.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens