Tijdens de ledenvergadering van KHN Amstelland hebben de leden afscheid genomen van voorzitter Hans Gort en penningmeester Hans Tieken. Mooie woorden, cadeaus en bloemen als dank voor hun jarenlange inzet.

Daan Kroone van DAY foodbar Amstelveen gaat het stokje overnemen van Hans als voorzitter, de nieuwe penningmeester wordt Wim Pel van de Loetje Groep en Gaby Galstaun van BLVD café komt het bestuur versterken als bestuurslid. Allemaal heel veel succes gewenst heren!

Na de ALV was er een gezellige, muzikale borrel bij de Music Meeting Lounge in Amstelveen. Hans Gort kreeg namens KHN voorzitter Rober Willemsen een oorkonde en speldje uitgereikt als lid van verdienste van de vereniging, als dank voor zijn jarenlange inzet voor KHN. Ook wethouder Floor Gordon sprak mooie woorden. Onder het genot van lekkere, gouwe ouwe plaatjes, hapjes en drankjes werd gezellig bijgepraat.

Klik hier voor het fotoverslag.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens