We zijn sinds bijna 2 maanden gelukkig weer bijna allemaal open!

De afgelopen tijd heeft het bestuur en René Nouwens; onze regiomanager van KHN in samenwerking met het bestuur van de VOG, college van B&W en de ambtenaren van de gemeente veel energie gestoken om zo goed mogelijk weer open te kunnen. Deze intensieve samenwerking heeft ervoor gezorgd dat we een aantal zaken hebben kunnen regelen voor de ondernemers, zoals het vergroten van terrassen in onze kernen. Natuurlijk is het hiermee niet klaar en blijven we in de gaten houden hoe de gemeente ondernemers kan helpen.

Gelukkig zien we dan ook veel ondernemers die er het beste van proberen te maken en ondanks alle beperkingen weer volop bezig zijn! Minder blij zijn we met het signaal vanuit de gemeente Geertruidenberg over verontrustende geluiden bij horecabedrijven in onze gemeente. De gemeente heeft nogmaals een beroep op ons horecaondernemers gedaan op het naleven van de RIVM richtlijnen. Hierbij de oproep van de gemeente.

Er wordt in het hele land, ook bij ons, veel concurrentie ervaren door collega’s die het niet zo nauw nemen qua richtlijnen. Toch willen we blijven benadrukken dat je er goed aan doet om je hier wel aan te houden. Er zit natuurlijk ook een groot verschil tussen je best doen en het gewoon laten gaan. Als we het met zijn allen ‘laten gaan’ dan duurt het alleen maar langer voordat we weer op het oude niveau zitten. Het draagt ook zeker niet bij aan een goed imago van de horecaondernemers bij onze gemeente en gasten. Bovendien is het niet respectvol naar je collega’s, je weet zelf ook dat iedereen het liefste weer volledig open wil gaan, maar dat het nu nou eenmaal niet kan. Neem je verantwoordelijkheid, weet dat de overheid anders maatregelen moet gaan nemen, we horen het op ‘t ogenblik niet anders in de diverse media. Laten we eraan werken dat het niet zover hoeft te komen.

Blijf lekker aan de slag en houd je aan de regels. Het bestuur van KHN Geertruidenberg wenst jullie allen nog een mooi zonnig seizoen met volle gezellige terrassen en veel (werk)plezier bij het vermaken van je gasten!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens