Zoals jullie weten heeft de gemeente Leudal sinds de tweede helft van 2019 een nieuwe burgemeester; mevrouw Schmalschläger.

KHN Leudal wil haar graag kennis laten maken met de veelzijdigheid en kwaliteit van de horeca in onze gemeente. We willen dit doen door een horecatour langs verschillende bedrijven. Deze horecatour vindt plaats donderdagmiddag 12 maart 2020 vanaf 13:00 uur.

Het bestuur van KHN Leudal, een of meerdere wethouders en de ambtenaren die zich voornamelijk met horeca bezighouden vergezellen haar deze dag.

Wij bieden leden van KHN gemeente Leudal de mogelijkheid om zich op een positieve manier te presenteren en voor te stellen aan de burgemeester. Natuurlijk is er ook gelegenheid om knelpunten te bespreken of zaken aan te wijzen waar je als ondernemer tegen aanloopt. We zullen ongeveer een half uur per locatie uittrekken.

Wil jij jouw horecazaak ook op een positieve manier onder de aandacht brengen op 12 maart 2020? Geef je dan op vóór 15 februari 2020 via leudal@khn.nl.

Wanneer er (te) veel aanmeldingen binnen komen dan maakt het bestuur op basis van diversiteit en logistieke organisatie een keuze. Je hoort begin maart van ons of en zo ja, op welke tijdstip jouw bedrijf in de horecatour is opgenomen.

Save the date : jaarvergadering op 31 maart 2020 om 14.00 uur
Verder attenderen wij jullie alvast dat op dinsdag 31 maart 2020 om 14.00 uur de algemene ledenvergadering plaatsvindt bij Eetcafé de Prairie in Ell. Noteer deze datum alvast in je agenda. De officiële uitnodiging en agenda volgen nog.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens