Als horeca ondernemers zijn we natuurlijk allemaal erg trots op het feit dat de musical “Willem” naar Delft komt. We willen het bedrijf “Rick Engelkes Producties” dan ook een warm welkom geven. Het bestuur van KHN Delft wil tijdens de perspresentatie op 28 oktober aanstaande, in samenwerking met het Toeristisch platform, hen een geste aanbieden.

De vraag aan jullie is om op zeer korte termijn, namelijk voor 25 oktober, vouchers, tegoedbonnen of andere leuke cadeautjes uit/van/over jullie zaken willen afleveren bij de receptie van Hampshire hotel Delft Centre. Daar worden deze dan allemaal verpakt in een groot welkomstgeschenk.

De voorzitter van KHN Delft gaat dit pakket overhandigen tijdens de perspresentatie van de 28e. Dus aanleveren van cadeautjes, etc. kan uiterlijk tot vrijdag 25 oktober aanstaande!

Naast dit leuke welkomstgeschenk willen we op die dag ook op een andere manier nog duidelijk maken dat de ondernemers in Delft er alles aan zullen doen om de musical 'Willem' tot een groot succes te maken, daar denken we nu nog over na. Maar mocht je ideeën hebben dan horen we het graag.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens