Recent heeft KHN een overleg gehad met de gemeente Putten om terug te kijken op de afgelopen periode en vooruit te kijken naar wat ons staat te wachten. KHN heeft aan de burgemeester verzocht om de horeca ruimte te geven. Ruimte die we hard nodig hebben om te kunnen overleven.

Het verzoek vanuit KHN luidde een verlenging van de terrassen verruiming gedurende de gehele herfst en winter periode. Hiernaast heeft KHN gevraagd om een positieve grondhouding betreffende overkappingen en verwarmming van de terrassen.

De burgemeester heeft meteen ingestemd met de verlenging voor ruimere terrassen. Hiernaast staat de gemeente ook positief tegenover eventuele overkappingen en verwarming. Uiteraard dienen deze laatste twee punten wel te voldoen aan regelgeving en veiligheidseisen.

Wanneer je wensen hebt om op welke wijze dan ook het terras te overkappen en te verwarmen dien dan hier voor een plan en tekening in bij de gemeente ter attentie van Jaap van den Heuvel, jvdheuvel@putten.nl .

Wanneer je enkel de verruimming wil blijven exploiteren is er geen actie noodzakelijk aangezien dit al bekend is bij de gemeente.

Afsluitend een compliment vanuit de burgemeester richting de horeca, over hoe in het algemeen de horeca om gaat met de corona regelgeving.

Heel veel succes de komende periode en mochten er vragen of opmerkingen zijn neem dan vooral contact op met je regiomanager.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens