Wat kan en mag als jouw medewerker zich ziek meldt? En wat mag je van je medewerker verwachten tijdens zijn ziekte? Meld je aan voor de workshop 'Aan de slag met zieke werknemers' van Horeca Maatwerk en weet hoe het zit.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor horecaondernemers en hun (leidinggevende) medewerkers.

Aan het einde van de workshop weet je:

  • Jouw verplichtingen bij het doorbetalen van loon en het bevorderen van de re-integratie
  • Wat je van je medewerker mag verwachten en hoe je hem/haar daar op aan kan spreken
  • Wat de rol van de arbodienst en het UWV is
  • Welke stappen je moet doorlopen in het re-integratieproces
  • Wat je kunt doen als het re-integratieproces niet goed verloopt

Programma
De overheid verschuift steeds meer risico's naar de werkgever. Daarom is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn. Weet wat je kan, mag en moet doen om een zieke medewerker weer aan het werk te helpen. In een halve dag krijg je uitleg over de verantwoordelijkheden die een zieke werknemer met zich meebrengt voor jou als werkgever.

De workshop geeft een verdieping op het onderdeel 'Ziekte' uit de Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de Horeca'. Aanvang 9.30 uur, einde 13.00 uur.

Wanneer: 2 april 2019
Tijd: 13.30 - 16.30 uur
Waar: kantoor KHN, Pelmolenlaan 10. 3447 GW Woerden

Kosten & betaling

Deze training wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. Op dezelfde dag vindt ook de workshop ‘Ontslag in de praktijk' plaats, deze duurt van 9.30 – 12.30 uur. Beide workshops vinden plaats op donderdag 2 april op het kantoor van KHN te Woerden. De workshop ‘Ontslag in de praktijk’ duurt van 9.30 – 12.30 uur, de workshop ‘aan de slag met zieke werknemers’ van 13.30 – 16.30 uur. De kosten per workshop bedragen voor leden van KHN € 195 dit is inclusief koffie en thee. Neem je deel aan beide workshops dan ontvang je € 95 korting en bedraagt de totaalprijs voor leden van KHN € 295 dit is dan tevens inclusief broodjeslunch.

Aanmelden
Via deze link kun je je aanmelden voor deze workshop.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens