Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. Tijdens de workshop Ontslag in de praktijk leer je in een halve dag meer over de eisen die gesteld worden aan het personeelsdossier. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan.

Je krijgt praktische tips in begrijpelijke taal. Bovendien wordt de workshop overal in het land aangeboden.

Voor wie?
De workshop is bedoeld voor ondernemers en hun (leidinggevende) medewerkers.

Inhoud van de workshop
Aan het einde van de workshop weet je:

  • Welke voorbereidingen je moet treffen voor en welke eisen worden gesteld aan een personeelsdossier
  • Welke wegen leiden naar ontslag van jouw medewerker
  • De consequenties van het ontslag, mogelijke procedures en welke vergoeding(en) je moet betalen
  • Hoe je in plaats van een gedwongen ontslag, ook met wederzijdse afspraken het dienstverband kunt beëindigen.

Programma
Een ontslagprocedure is een lastig traject met vele detailvragen. Door de nieuwe wetgeving wordt de juiste opbouw van een dossier, voordat je overgaat tot ontslag, nog belangrijker. Er is voldoende gelegenheid om jouw eigen praktijkervaringen in te brengen en ervaringen uit te wisselen met collega-horecaondernemers. De workshop geeft een verdieping op het onderdeel 'ontslag' uit de Cursus 'Het nieuwe arbeidsrecht in de horecapraktijk' . Aanvang 9.30 uur, einde 13.00 uur.

Wanneer: 2 april 2020
Tijd: 09.30 - 12.30 uur
Waar: kantoor KHN, Pelmolenlaan 10, 3447 GW Woerden

Kosten & betaling
Deze training wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. Op dezelfde dag vindt ook de workshop ‘Aan de slag met zieke werknemers' plaats, deze duurt van 13.30 – 16.30 uur. Beide workshops vinden plaats op donderdag 2 april op het kantoor van KHN te Woerden. De workshop ‘Ontslag in de praktijk’ duurt van 9.30 – 12.30 uur, de workshop ‘aan de slag met zieke werknemers’ van 13.30 – 16.30 uur. De kosten per workshop bedragen voor leden van KHN € 195 dit is inclusief koffie en thee. Neem je deel aan beide workshops dan ontvang je € 95 korting en bedraagt de totaalprijs voor leden van KHN € 295 dit is dan tevens inclusief broodjeslunch.

Aanmelden
Via deze link kun je je aanmelden voor deze workshop.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens