Talent in de Keuken is een project van WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, UWV, ROC Nijmegen en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.    

In dit project leiden we gemotiveerde werkzoekenden op tot basiskok niveau 2. Het project is gestart in 2018 en heeft al 20 gediplomeerde basiskoks opgeleverd in onze regio. Daarvan gaan er minstens 9 verder met niveau 3.

In januari 2020 start een tweede groep keukentalenten met de opleiding. Er is nog plek voor horecaondernemers in de regio Nijmegen die willen meedoen als leerbedrijf.

Meer weten en meedoen?

Bent u een horecaondernemer en zoekt u nieuw talent in de keuken? En wilt u iemand laten groeien in uw bedrijf? Neem dan contact op met Carla Latuny, commercieel manager WerkBedrijf, tel: 06-52751618 of mail: c.latuny@wbrn.nl.

Meer weten over het project? Ga dan naar www.werkbedrijfrvn.nl/talentindekeuken.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8:30 tot 17:00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Contactgegevens