Bestel nú de nieuwe Hygiënecode voor de horeca

29-03-2016

Sinds 1 april geldt de nieuwe Hygiënecode en dat is geen geintje!

Sinds 1 april geldt de nieuwe Hygiënecode en dat is geen geintje! Elk bedrijf dat met voedsel en dranken werkt, moet voldoen aan de wetten van voedselveiligheid. Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt om ter plaatse te nuttigen, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode te werken. In de Hygiënecode wordt eenvoudig omschreven hoe u de voedselveiligheid en hygiëne kunt bewaken.

Als u werkt volgens de laatste versie van de Hygiënecode voldoet u daarmee aan de HACCP-eisen, de wettelijke voorschriften van voedselveiligheid. Maak het uzelf gemakkelijk: bestel nu de nieuwe Hygiënecode en voldoe aan de wet!

Bestel nu snel de Hygiënecode!
U kunt de gedrukte Hygiënecode eenvoudig via de KHN-webshop bestellen. U ontvangt de bestelling dan binnen vijf werkdagen.

Korting? Even inloggen.
Als lid van KHN ontvangt u 70 procent korting! U betaalt dan slechts € 30 in plaats van € 100 (exclusief btw). U kunt de Hygiënecode meteen bestellen via de webshop van KHN of via de button op deze pagina. Vul in de webshop uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Als u bent ingelogd met uw gebruikersnaam en wachtwoord worden uw kortingen in de webshop automatisch berekend. 

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de Hygiënecode voor de horeca? Kijk dan op khn.nl/hygienecode.

Terug