22-28 feb: Biologische Snackweek 2016

16-02-2016

Zet ook uw biologische snacks in de etalage tijdens de 'Week van de Biologische Snack'.

De eerste landelijke editie van de Biologische Snackweek vindt plaats van 22 tot en met 28 februari 2016. Daarmee spelen initiatiefnemers Marco Agema van de Groningse cafetaria Friet van Piet en Jan Willems van Alida's Smulpaleis in op de toenemende vraag van consumenten naar 'eerlijke' en duurzame producten, ook snacks. Doe mee met de campagneweek en promoot uw biologische snacks!

 

Marco Agema: "Ik wil mijn vakbroeders inspireren om meer met duurzaam en biologisch voedsel te werken. Iedereen die toekomstbestendig wil ondernemen, moet deelnemen. Zet jezelf duurzaam op de kaart, het levert je gratis media-aandacht op en je gasten zullen jouw verhaal meer dan waarderen."

Ook aanmelden? Mail naar info@biologischesnackweek.nl. Kijk voor meer informatie op de campagnewebsite van de Biologische Snackweek.

Biologische Snackweek opstap naar meer
Ruim een jaar geleden organiseerden Marco Agema van Friet van Piet in Groningen en Jan Willems van Alida's Smulpaleis in Roden in hun cafetaria's een lokale editie van 'De Week van de Biologische Snack'. Dit smaakte naar meer. Vandaar nu de eerste landelijke editie. Voor 2017 wordt het thema breder getrokken in de Week van de Duurzame Cafetaria.

Terug