Doe mee aan de Nacht van de Fooi op 28 mei

21-03-2016

'Keep the change, Change the world'

Op zaterdag 28 mei 2016 staan deelnemende horecabedrijven in veertien steden hun fooi af aan kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten. Doet u ook mee? Meld uw bedrijf dan nu aan voor de Nacht van de Fooi.

In Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Wageningen, Groningen, Den Haag, Tilburg, Nijmegen, Eindhoven, Breda, Den Bosch, Delft, Leiden en Maastricht kunnen horecaondernemers meedoen met de actie. Wilt u voor één dag en nacht alle fooi afstaan aan kleinschalige ontwikkelingsprojecten? Ga naar nvdf.nl/horeca en meld u aan!  

Verdubbeling
Dit jaar steunt de Nacht van de Fooi zes projecten in ontwikkelingslanden. Wilde Ganzen zal het eindbedrag aan opgehaalde fooi verdubbelen. In 2015 doneerden horecaondernemers en -medewerkers van 570 cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden hun fooi af aan vijf kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten onder het motto ‘Keep the change, Change the world’. Het eindbedrag: meer dan € 75.000.  

Over Nacht van de Fooi
De stichting Nacht van de Fooi is een studenteninitiatief dat een brug wil slaan tussen het uitgaanspubliek in Nederland en kleinschalige en duurzame projecten in ontwikkelingslanden. Het groeide uit van een lokaal initiatief in Groningen tot een landelijk evenement in nu veertien steden. Kijk voor meer informatie op nachtvandefooi.nl of Facebook.

Terug