MVO Westland; ondernemen met je hart

22 mrt 2016

Tijdens de eindejaarsborrel sprak Henk Salome, voorzitter MKB Westland, tot de leden. Henk gaf aan ook aanjager te zijn voor MVO Westland. MVO Westland is een samenwerking tussen Gemeente Westland, Patijnenburg en Westlandse ondernemers.

Tijdens de eindejaarsborrel sprak Henk Salome, voorzitter MKB Westland, tot de leden. Henk gaf aan ook aanjager te zijn voor MVO Westland. MVO Westland is een samenwerking tussen Gemeente Westland, Patijnenburg en Westlandse ondernemers.

MVO Westland ondersteunt ondernemers bij invulling geven van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en maakt zich sterk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze kandidaten hebben kwaliteiten die zij willen en kunnen benutten.

Onderneemt u met uw hart? 
De accountmanagers van MVO Westland zullen alle horecaleden benaderen en samen met u inventariseren of er een perfecte match kan ontstaan.

Voor meer informatie klik hier >

Terug
Download de gratis KHN App