Bent u voorbereid op criminaliteit? Op 8 oktober start de Week van de Veiligheid!

04-10-2016

Goed voorbereid personeel is criminaliteit de baas!

Van zaterdag 8 tot en met zondag 16 oktober 2016 is het de Week van de Veiligheid. Deze jaarlijks terugkerende week wordt georganiseerd om ondernemers en hun medewerkers  bewust te maken van het belang van het nemen van preventieve maatregelen.

Leden van KHN ontvangen in oktober als bijlage bij het KHN-magazine de poster van de campagne 'Bent u voorbereid op criminaliteit?' In de donkere dagen van oktober tot maart is er namelijk meer criminaliteit (diefstal, overvallen). Daarom is het belangrijk dat horecaondernemers én -medewerkers goed voorbereid zijn. Gemeenten, politie en brancheorganisaties organiseren tijdens de Week van de Veiligheid verschillende activiteiten. Zij worden daarbij ondersteund door het ministerie van Veiligheid en Justitie.

360 graden filmpje overvalpreventie
Op 8 oktober lanceren minister Van der Steur en KHN-voorzitter Robèr Willemsen een nieuwe training tegen overvallen voor horecamedewerkers. Door een virtuele overvallentraining in een levensechte omgeving leren de medewerkers met Virtual Reality-brillen hoe zij het beste kunnen handelen bij een overval.

'Wel-Zo-Veilig-Awards'
Op maandag 10 oktober reiken burgemeester Aboutaleb en minister Van der Steur in de Van Nellefabriek Rotterdam de ‘Wel-Zo-Veilig-Awards’ uit. De Awards worden uitgereikt aan ondernemers die het goede voorbeeld geven op het gebied van criminaliteitspreventie. Om digitale criminaliteit onder mkb'ers terug te dringen, wordt een starterspakket over cyberpreventie geïntroduceerd. Bekijk hier de genomineerde ondernemer in de categorie horeca: 


Ledenvoordelen die de veiligheid bevorderen in uw bedrijf!
Wist u dat u bij KHN korting krijgt op verschillende veiligheidsmaatregelen en producten? Bekijk hier tools, tips en cursussen voor een veilige zaak.

Meer weten over de Week van de Veiligheid?
Ga voor meer informatie naar www.deweekvandeveiligheid.nl. Bezoek voor een overzicht van de activiteiten door het land www.hetccv.nl.

Terug