KHN en KHN Verzekeringen verlengen succesvolle samenwerking

11-10-2016

Ook 40% op uw verzekeringspremie besparen?

KHN en KHN Verzekeringen verlengen de samenwerking met drie jaar. Dat is goed nieuws. Want als KHN-lid bespaart u bij KHN Verzekeringen al snel meer dan 40% op uw verzekeringspremie. Sinds de start van de samenwerking in 2014 hebben al meer dan 1000 KHN-leden de overstap gemaakt naar KHN Verzekeringen. Waarom is onze samenwerking zo’n succes?

Persoonlijke benadering
Het succes van de samenwerking is voor een groot deel te danken aan de persoonlijke benadering. De adviseurs van KHN Verzekeringen bezoeken KHN-leden regelmatig.

Kennis van de horecabranche
De adviseurs van KHN-Verzekeringen hebben ruime ervaring in de horecabranche. Zij begrijpen wat u als horecaondernemer bezighoudt en welke risico’s u loopt. Zij zijn belangenbehartiger voor KHN-leden tegenover de verzekeraars. Als er onverhoopt schade is dan zullen de adviseurs dit proces voor u als KHN-lid met de verzekeraars begeleiden. Dus naast een uitstekende verzekering tegen een hele scherpe premie wordt u als KHN-lid ook bij schade geholpen en staat u er niet alleen voor.

KHN Zekerheidsplan
KHN Verzekeringen biedt meer dan een lage premie. Samen met KHN is een KHN Zekerheidsplan ontwikkeld. Dit helpt u om aan de preventie-eisen van de verzekeraars te voldoen. Het KHN Zekerheidsplan bestaat uit een aantal door KHN geselecteerde partners die volledig bekend zijn met die gestelde eisen. Speciaal voor u als lid van KHN-bieden zij hun diensten aan tegen een gereduceerd tarief.

Gratis verzekeringscheck
Wilt u weten of u goed en tegen de juiste premie verzekerd bent? Vraag dan de gratis verzekeringscheck aan. De adviseurs van KHN bekijken graag samen met u hoe u nu verzekerd bent en hoeveel u op de premie kunt besparen.

Ook profiteren?
Profiteert u nog niet van de voordelen van KHN Verzekeringen? Ga dan voor meer informatie of een offerte op maat naar khnverzekeringen.nl.

Foto: Eric Kreft, Commercieel Directeur Schouten Zekerheid (L) en Coen Crince Le Roy, Hoofd Commerciële Dienstverlening KHN

Terug