Meld u nu aan voor de gratis overvalpreventie- en agressietrainingen van KHN

20-12-2016

Laat u niet overvallen en meld u snel aan voor de training 'Overvalpreventie' of de training 'Omgaan met ongewenst gedrag en agressie'

Laat u niet overvallen en meld u snel aan voor de training 'Overvalpreventie' of de training 'Omgaan met ongewenst gedrag en agressie'.

KHN organiseert met Chubb Fire & Security op maat gemaakte gratis veiligheidstrainingen voor de horeca. Door heel Nederland worden er overvalpreventietrainingen en trainingen 'omgaan met ongewenst gedrag en agressie' georganiseerd. Laat u niet overvallen en meld u snel aan voor de training 'Overvalpreventie' of de training 'Omgaan met ongewenst gedrag en agressie'

Praktisch
Tijdens de trainingen leert u hoe u situaties met agressieve gasten of een overval kunt voorkomen én wat u moet doen (of juist niet) wanneer u zich in een dergelijke situatie bevindt. Beide trainingen zijn heel praktisch, naast de theorie gaat u vooral zelf aan de slag met praktijksimulaties.

Gratis training overvalpreventie
Overvallen vormen voor slachtoffers een ingrijpende gebeurtenis, waarvan de verwerking vaak langere tijd in beslag neemt. Dus: voorkom dat u overvallen wordt en bezoek deze training. Een overvaltraining is nuttig om drie redenen:

  1. Preventief: u bent zich bewust van overvalrisico's en hierdoor meer alert
  2. Tijdens een overval: u weet wat te doen (en juist niet te doen)
  3. Na een overval: u verwerkt een heftig incident sneller indien u vooraf een training heeft gevolgd

Direct aanmelden?
Kijk hier voor meer informatie over de trainingen 'Overvalpreventie' bij u in de buurt.


Gratis training omgaan met ongewenst gedrag en agressie
Ongewenst gedrag en agressie kunnen leiden tot onveilige situaties in uw bedrijf voor uw gasten, uw medewerkers of uzelf. Ook kan het veelvuldig in aanraking komen met agressie of ongewenst gedrag van uw gasten of personeel leiden tot disfunctioneren, demotivatie en/of een hoger ziekteverzuim van uw medewerkers. U doet er dus goed aan als werkgever om uzelf én uw personeel te trainen om op een goede manier om te gaan met ongewenst gedrag en agressie.

Direct aanmelden?
Kijk hier voor meer informatie over de trainingen 'Omgaan met ongewenst gedrag en agressie'.

Terug