Eric van Helvoort winnaar vakwedstrijd 'Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move'

11-01-2017

Eric van Helvoort, werkzaam bij Hutten de Guijt won met zijn broodje ‘Ik hou van Holland’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move’

 

Eric van Helvoort, werkzaam bij Hutten de Guijt won met zijn broodje ‘Ik hou van Holland’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move’. Deze wedstrijd werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van trein-, bus-, tank/pompstations, vliegvelden en andere high traffic locaties.

 

Het broodje van Eric bestond uit verassende ingrediënten zoals; huisgemaakte rookworst en piccalilly, aardappel zuurkoolsalade en brood met rozemarijn zeezout. Elk onderdeel was nog eens extra op smaak gebracht en de ingrediënten waren verassend fris voor de combinatie met de huisgemaakte rookworst. 

Top drie

  1. Eric van Helvoort van Hutten de Guijt uit Veghel, met de creatie 'Ik hou van Holland'.
  2. Quint de Heus van HMS Host Schiphol uit Amsterdam, met de creatie 'Great Experience'.
  3. Ferliyan Palimbong van HMS Host uit Amsterdam, met de creatie 'Rasa Bread'.


Opdracht van de vakwedstrijd ‘Het lekkerste broodje On the move’ is het ter plaatse bereiden en serveren van vijf identieke broodjes. In het kader van gezonde en verantwoorde voeding is het stimuleren van gezonde componenten bij het broodje wenselijk. Ook het berekenen van de calorische waarde is hierbij van belang, men dient dat (eventueel) ter plaatse toe te kunnen lichten. 

Aan de wedstrijd deden elf finalisten mee. De wedstrijd is een initiatief van Stichting De Lekkerste Wedstrijden. 

Sponsorprijzen
In deze categorie ontvingen onderstaande finalisten een sponsorprijs:

Sponsor

Naam

Naam creatie

Bedrijf

Carl Siegert

Stephanie van der Zwet

Smokey Pastrami

HMS Host

Lebo Kaas

Bart Assink

De Bloem

Bistrot Centraal

HANOS

Cas Rammeloo

Wrap Hupsate

Hupsate

Terug