Trainingen 'Veilig en Alert werken in de horeca' in Amsterdam

16-05-2017

In de training Veilig en Alert werken in de horeca’ leert u ongewone situaties en verdacht gedrag sneller te herkennen. Door goed om u heen te kijken en te weten waar u op moet letten, kunt u voorkomen dat misdrijven echt worden gepleegd.

In de training Veilig en Alert werken in de horeca’ leert u ongewone situaties en verdacht gedrag sneller te herkennen. Door goed om u heen te kijken en te weten waar u op moet letten, kunt u voorkomen dat misdrijven echt worden gepleegd.

Met deze training leert u hoe u alert kunt zijn op verdachte situaties en hoe u dieven en insluipers bij u weg kunt houden. De training wordt gegeven door een professional die ook persoonsbeveiligers en politie traint.

Voor wie?
De training is bedoeld voor horecaondernemers en hun medewerkers.

Aan het einde van de training kunt u/weet u

  • Hoe u alerter kunt zijn op mensen die zich in- en rond uw horecabedrijf bewegen
  • Het gevoel ‘dat er iets niet klopt’ kunt herkennen
  • Hoe u een persoon die zich verdacht gedraagt zonder risico kunt aanspreken
  • Hoe u door middel van de juiste vragen stellen erachter kunt komen of gasten kwade- of juist goede bedoelingen hebben
  • Hoe u reacties van goed- en kwaadwillende mensen kunt onderscheiden
  • Hoe u zowel gewenste als ongewenste gasten kunt laten voelen dat u ze opmerkt

Kosten & betaling
De training wordt gratis aangeboden door KHN Amsterdam voor zowel leden als niet-leden.

Voor meer informatie en om aan te melden klik hier >

Terug