DSNM! Smaak Award 2017 op woensdag 20 september tijdens Gastvrij Rotterdam

14 mrt 2017

Op woensdag 20 september 2017 zal op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen tussen 11:00 uur – 16:00 uur voor de 2e maal de strijd om de DSNM! SmaakAward losbranden. In deze kookwedstrijd krijgen 4 teams (van 2 personen) de opdracht om met producten van verantwoorde en biologische oorsprong een zo lekker mogelijk gerecht te maken. De opdracht voor deze editie is: 'Vegetarische burger op een biologisch broodje'. 

Op woensdag 20 september 2017 zal op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen tussen 11:00 uur – 16:00 uur voor de 2e maal de strijd om de DSNM! SmaakAward losbranden. In deze kookwedstrijd krijgen 4 teams (van 2 personen) de opdracht om met producten van verantwoorde en biologische oorsprong een zo lekker mogelijk gerecht te maken. De opdracht voor deze editie is: 'Vegetarische burger op een biologisch broodje'. 

De award is ontwikkeld door Green Leisure en heeft als doel om de aandacht en bekendheid van eerlijke, biologische en verantwoorde producten en de kansen die duurzaam ondernemen biedt onder beursbezoekers verder te vergroten.  

Winnaar 2016
De eerste editie van de DSNM! SmaakAward is gewonnen door het team van Stroom Rotterdam. Hendry dos Santos en Valdez Moi-Thuk-Shung toonden zich volgens de jury het meest consistent en uitgesproken met hun 2 biologische gerechten. Ook voor de editie van 2017 heeft het team van Stroom Rotterdam zich aangemeld. Zij komen graag de titel verdedigen! 

Biologisch en verantwoord
Centraal in de wedstrijd staat het werken met biologische, lokale en anderzijds duurzame producten. Hoe meer biologische ingrediënten worden gebruikt hoe hoger de score. Deelnemers nemen hun eigen ingrediënten mee en bereiden het eindproduct op locatie.
 
Voor wie?
Deelname aan de DSNM! SmaakAward staat open voor teams van 2 personen. De deelnemende chefs zijn creatief en ambitieus en werken als professional in de horeca. Deelnemers staan open voor de kwaliteiten van verantwoorde en biologische producten en stellen zich op als ambassadeurs van deze ontwikkeling in de horecabranche.  

Belangstelling in deelname aan de editie 2017?
Stuur uw gegevens naar info@greenleisure.nl, dan nemen we contact met u op.

Terug