KHN benoemt John van Velzen tot lid van verdienste

14-03-2017

Tijdens de Ledenraadsvergadering van 14 maart is John van Velzen benoemd tot lid van verdienste van KHN. Hij ontving van KHN-voorzitter Robèr Willemsen de zilveren KHN-speld en de bijbehorende oorkonde.

Tijdens de Ledenraadsvergadering van 14 maart is John van Velzen benoemd tot lid van verdienste van KHN. Hij ontving van KHN-voorzitter Robèr Willemsen de zilveren KHN-speld en de bijbehorende oorkonde. John heeft zich jarenlang ingezet voor de horecaondernemers in regio Zuid-Holland-Noord.

John van Velzen was lange tijd penningmeester van KHN Noordwijk. Ook in de regio en bij de aangesloten Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants was hij zeer actief.

Over het lidmaatschap van verdienste
Het lidmaatschap van verdienste wordt door het landelijk bestuur toegekend aan leden die op verantwoordelijke posten de belangen van de vereniging op regionaal niveau, voor langere periode hebben gediend en dat zich op dat niveau op voor de vereniging uitzonderlijke wijze heeft onderscheiden.

 

 

Terug