Robèr Willemsen op radio 1: 'We zijn belast met te veel onnodige regels'

06-03-2017

Zijn er teveel regels en gelden voor iedereen dezelfde regels? Robèr Willemsen vertelt over de regeldruk in Nederland...

Gaat Nederland ten onder aan de berg regels en wetten? Op maandag 6 maart sprak KHN-voorzitter Robèr Willemsen met Eric Smaling, Tweede Kamerlid SP, op Radio EenVandaag over de regeldruk in Nederland: "We zijn belast met te veel onnodige regels."

 

 

 

Robèr: "We worden nu belast met onnodige regels waardoor we minder tijd hebben om te doen wat we willen: ondernemen. Bijvoorbeeld de regel dat je in bepaalde periodes opnieuw je vergunningen moet aanvragen. Zoals de Drank- en Horecavergunning. Los van dat je er een hoop geld aan kwijt bent, moet je alles weer opnieuw aanvragen. Dat kost veel tijd."

Luister via deze link naar de discussie


Wat vindt KHN?
Lees hier meer over het standpunt van KHN over regeldruk.

Terug