Laatste plaatsen: KHN On Tour New York City

16-05-2017

Vijf dagen horecatrends spotten in The Big Apple!

Vanwege het hoge aantal aanmeldingen organiseren we in september 2017 niet één maar twee keer een KHN On Tour naar New York City. De eerste tour is volgeboekt, maar er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor de tweede reisoptie. Gaat u mee?

Wereldstad New York City zit boordevol inspiratie. Wij bezoeken een overvloed aan trendsettende horecazaken, ontmoeten vooruitstrevende ondernemers en verdiepen ons in de laatste horecatrends. 

Wat? KHN On Tour New York
Wanneer? 18 tot en met 22 september 2017 OF 25 tot en met 29 september 2017

Wat kunt u verwachten?
Samen met andere horecaondernemers nemen we u vijf dagen mee langs bekende hotspots en nog onontdekte parels in verschillende wijken in New York. Van Broadway en Lower Manhattan, tot het Meatpacking District en Brooklyn. Ontdek de horeca van de toekomst tijdens deze unieke KHN On Tour!

Onder professionele begeleiding nemen we u mee naar inspirerende bedrijven van vooruitstrevende ondernemers en laten we u kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de horeca. Van restaurants van sterrenchefs tot pure streetfood en van conceptstores tot eetpaleizen als Eataly en Le District. Alles komt aan bod.

Interesse?
Kijk voor het volledige programma en aanmelden op khnontour.nl/new-york-city.

Terug