Reis in september mee naar New York City

18-04-2017

Vijf dagen horecatrends spotten in The Big Apple!

Van 18 tot en met 22 september 2017 gaan we met KHN On Tour naar New York City. Een reis boordevol inspiratie, waarin we een overvloed aan trendsettende horecazaken bezoeken, vooruitstrevende ondernemers ontmoeten en ons verdiepen in de laatste horecatrends. Gaat u mee?

Wat? KHN On Tour New York
Wanneer? 18 tot en met 22 september 2017

Wat kunt u verwachten?
Samen met andere horecaondernemers nemen we u vijf dagen mee langs bekende hotspots en nog onontdekte parels in verschillende wijken in New York. Van Broadway en Lower Manhattan, tot het Meatpacking District en Brooklyn. Ontdek de horeca van de toekomst tijdens deze unieke KHN On Tour!

Onder professionele begeleiding nemen we u mee naar inspirerende bedrijven van vooruitstrevende ondernemers en laten we u kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de horeca. Van restaurants van sterrenchefs tot pure streetfood en van conceptstores tot eetpaleizen als Eataly en Le District. Alles komt aan bod.

Interesse?
Kijk voor het volledige programma en aanmelden op khnontour.nl/new-york-city.

Terug