Oproep aan hoteliers Amsterdam: werk mee aan onderzoek over drukte in de stad

29 mei 2017

Namens Mart van der Burg, student aan Hogeschool Tio, vraagt het bestuur van Amsterdam aandacht voor het volgende:

Namens Mart van der Burg, student aan Hogeschool Tio, vraagt het bestuur van Amsterdam aandacht voor het volgende:

 

"Voor mijn afstudeeronderzoek aan Hogeschool Tio Amsterdam doe ik onderzoek naar een van de meest besproken onderwerpen van dit moment. De drukte in de stad. Mijn onderzoek is niet compleet zonder de ervaringen en ideeën van de Amsterdamse hotellerie.

Mijn onderzoeksvraag luidt als volgt: ‘Op welke wijze kan de Gemeente Amsterdam de ervaren drukte van het toerisme in de stad verminderen middels de bijdrage van de Amsterdamse hotellerie bij een gelijkblijvende of groeiende hoeveelheid toeristen?’                                                                     

Na eerder gesproken te hebben met Jan de Ridder (Directeur Rekenkamer Amsterdam, Wethouder Udo Kock, Guido Frankfurther (Dagelijks bestuurder MKB Amsterdam), Eric van der Kooij (Schrijver Stad in balans, Gemeente Amsterdam) en toerisme expert Stephan Hodes is het nu de beurt aan de Amsterdamse hotellerie om hun mening te geven. 

Ik ben met name op zoek naar hoteliers uit het één, twee en drie sterren segment in Amsterdam aangezien de respons onder deze groep tot nu toe laag is. Graag stel ik u een aantal korte vragen via een face to face interview, telefoon of per email. Het bestuur van MKB Amsterdam, Amsterdamse Wethouders, verscheidene politieke partijen en natuurlijk KHN hebben al interesse getoond in de resultaten.

Ik hoop dat u tijd heeft om mee te werken aan mijn scriptie.

Neem deel aan dit onderzoek door een mail te sturen naar contact@martvanderburg.nl

Terug