Drie horecagebieden genomineerd voor de 'Wel-zo-veilig-Awards'

13-07-2017

De genomineerde horecagebieden zijn Scheveningen, het Rembrandtplein in Amsterdam en Goes. De uitreiking van de 'Wel-zo-veilig-Awards' vindt plaats tijdens de Week van de Veiligheid (maandag 9 tot en met zondag 15 oktober 2017).

De kanshebbers op de 'Wel-zo-veilig-Awards' in de categorieën horeca- en winkelgebied zijn bekend! De genomineerde horecagebieden zijn Scheveningen, het Rembrandtplein in Amsterdam en Goes. De winkelgebieden die kans maken op een award zijn Het Rond in Houten, Kraailandhof in Hoogland en de winkelgebieden van Deventer.

De 'Wel-zo-veilig-Awards'

De 'Wel-zo-veilig-Awards' ondersteunen het belang van veiligheid en preventie. Gemeenten kunnen horeca- en winkelgebieden aandragen waar op een goede manier door publieke en private organisaties wordt samengewerkt aan de veiligheid. Naast de categorieën horeca- en winkelgebied is er ook een award voor transport en bedrijventerreinen. Per categorie worden drie gebieden genomineerd. De brancheorganisatie die bij de desbetreffende categorie hoort (Koninklijke Horeca Nederland, Detailhandel Nederland, MKB-Nederland en Transport en Logistiek Nederland), kiest op basis daarvan de winnaar.

Winnaar en uitreiking

Voor de horeca zijn Scheveningen, het Rembrandtplein in Amsterdam en Goes nu genomineerd. Deze drie genomineerden laten de komende tijd op hun eigen manier zien waarom zij de Wel-zo-veilig-Award moeten winnen. De uitreiking van de 'Wel-zo-veilig-Awards' vindt plaats tijdens de Week van de Veiligheid (maandag 9 tot en met zondag 15 oktober 2017).

Terug