'Voedselveiligheid altijd onder controle’

07-07-2017

Frank Heins kwaliteitsmanager van de bekende biefstukrestaurants Loetje werkt al zo’n tien jaar samen met Bureau de Wit. “Bureau de Wit inspecteert onze filialen op voedselveiligheid.”

 

De samenwerking bevalt Frank goed. “Voedselveiligheid waarborgen voor je gasten is belangrijk. Wij zijn hier dan ook heel scherp op. De voorschriften veranderen continu en het is belangrijk om bij te blijven. Bureau de Wit verzorgt verschillende cursussen voor onze koks. Dit is een initiatief vanuit Loetje zelf. Zo zijn onze koks altijd op de hoogte zijn van alle voedselveiligheidseisen en worden bijgeschoold waar nodig. Bureau de Wit kijkt net als wij vooruit en daar doen wij ons voordeel mee. Alle voedselveiligheidsinspecties binnen de keukens van Loetje zijn goed bevonden, wij hebben onze HACCP dus goed voor elkaar dankzij Bureau de Wit.”

logo BdW

Meer weten?

KHN-leden ontvangen 10% korting op controle en advies op het gebied van voedselveiligheid en waterveiligheid. Kijk op khn.nl/bureaudewit of bel 036 536 74 20.

Terug