‘Wat een gemak payrolling bij Nedflex’

07-07-2017

Nedflex is dé horecaspecialist onder de payrollaanbieders: meer flexibiliteit, minder juridische risico’s, hulp bij het uitvoeren van goed werkgeverschap en meer tijd om te ondernemen.

Nedflex is dé horecaspecialist onder de payrollaanbieders. Als geen ander begrijpt zij de horecasector en kent zij de wensen van ondernemers in deze branche: meer flexibiliteit, minder juridische risico’s, hulp bij het uitvoeren van goed werkgeverschap en meer tijd om te ondernemen.

Paal 17, meerdere keren verkozen tot Strandpaviljoen van het Jaar, profiteert al jaren van de flexibiliteit en het gemak van payrolling bij Nedflex. “Payrolling is voor ons een perfect instrument om onze werkgeversrisico’s terug te dringen”, begint eigenaar Mark Röpke.

Scheelt veel tijd

Hij gebruikt de maximale flexibiliteit in de eerste 78 gewerkte weken om nieuwe  medewerkers goed te beoordelen. “Daarnaast hebben we als strandpaviljoen heel veel mutaties. Nedflex neemt dit voor haar rekening. Zij verzorgt het in- en uitschrijven van medewerkers en dat scheelt ons heel veel tijd. Alles is geautomatiseerd en verloopt soepel. Wij geven één keer per week de gewerkte uren door via ons planningssysteem en Nedflex regelt de rest. Wat een gemak.”

 

Nedflex

Meer weten?

KHN-leden profiteren bij Nedflex van de meest uitgebreide payrolldienstverlening tegen het scherpste tarief. Meer weten? Kijk op khn.nl/nedflex of bel 0229 28 29 99.

Terug