Hola Barcelona! Gaat u mee met KHN On Tour?

01-08-2017

In oktober 2017 gaat KHN On Tour naar Barcelona! Bent u erbij?

In oktober 2017 gaat KHN On Tour naar Barcelona! Wilt u over de grens inspiratie opdoen? Binnenkijken bij uw Spaanse collega’s? We bezoeken inspirerende horecaconcepten in de hoofdstad van Catalonië. Gaat u mee?

Barcelona is bij uitstek dé stad waar horeca de afgelopen 5 jaren niet heeft stilgestaan. De klassieke Spaanse tapastentjes worden voorbijgestreefd door unieke trendy horecazaken. Revolutionaire veranderingen zoals de concepten van de wereldberoemde gebroeders Adria en het imposante El Nacional zijn de nieuwe standaard in de Catalaanse hoofdstad.

Vernieuwende horeca in Barcelona

Tijdens deze KHN On Tour kijken we in de keuken van trendsettende bedrijven en lokale hotspots, gaan we in gesprek met lokale ondernemers en conceptontwikkelaars en proeven we van de vernieuwende horeca in Barcelona.

Wat? KHN On Tour Barcelona

Wanneer? Maandagochtend 9 tot en met woensdagavond 11 oktober 2017 

Vertreklocatie? Vertrek en aankomst vanaf luchthaven Schiphol

Kosten

Deze KHN On Tour inspiratiereis kost all-in 1249 euro per persoon op basis van een tweepersoonskamer (voor eenpersoonskamer geldt een meerprijs van 175 euro per persoon). Voor dit bedrag krijgt u een volledig verzorgde tour, inclusief vervoer, eten en drinken, entreegelden, overnachtingen en rondleidingen. Deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Gaat u mee?

Kijk op khnontour.nl/barcelona voor meer info en om u aan te melden.

Bekijk de video KHN On Tour Barcelona

Wilt u alvast een beetje sfeer proeven? Of weten wat u kunt verwachten van deze reis? In 2016 is er een video gemaakt van KHN On Tour naar Barcelona. Horeca Nederland TV reisde mee en heeft een mooie aflevering gemaakt: Bekijk de video hier.

Terug