Gastvrij Rotterdam verwacht recordaantal deelnemers en bezoekers op jubileumeditie

12-09-2017

KHN-leden hebben gratis toegang tot de beurs

Gastvrij Rotterdam beleeft op 18, 19 en 20 september 2017 haar eerste jubileum. De horecavakbeurs presenteert op de 5e editie een volledig nieuwe indeling met o.a. een Belgisch paviljoen, een vernieuwde opzet van het Wine & Fine Food Paviljoen en een nog completer aanbod aan food en non-food exposanten. De vakbeurs opent de eerste dag spectaculair met zowel de Nederlandse Finale van de prestigieuze Bocuse d’Or als de uitreiking van de felbegeerde Gouden Pollepels 2017 van het AD.

Laatste innovaties en wervelend programma

Vanzelfsprekend stellen we opnieuw alles in het werk om u de warmte van de horeca te laten ervaren op de 5e editie van Gastvrij Rotterdam. In de speciale paviljoens kunnen bezoekers snel en gericht op onderwerp, inspiratie en informatie vinden. De laatste innovaties op horecagebied komen aan bod, diverse uitreikingen, workshops, masterclasses, proeverijen en demonstraties vinden plaats. Kom daarom van 18 t/m 20 september kennismaken met deze en de vele andere highlights! Het programma bekijkt u hier.

Op dit moment hebben zich al meer exposanten aangemeld dan vorig jaar en ook de voorregistratie van de vakbezoekers laat weer een stijgende lijn zien! Naar verwachting zullen er ruim 12.000 horecaondernemers en -managers de beurs bezoeken. Voor horecaprofessionals een belangrijk oriëntatiemoment om na de zomer bij aanwezig te zijn.

KHN heet u van harte welkom op Gastvrij Rotterdam

Natuurlijk is ook KHN aanwezig op de beurs (stand nummer 418). In de nieuwe KHN-beursstand 'Het KHN Café' kunt u terecht voor informatie, advies en KHN-ledenvoordelen. Uw regiomanagers en bestuursleden ontvangen u graag voor een kopje koffie en praten u bij over de laatste ontwikkelingen. Komt u bij ons langs? 

Als KHN-lid kunt u gratis naar Gastvrij Rotterdam

Alle KHN-leden hebben in juli en augustus via e-mail een uitnodiging ontvangen van Gastvrij Rotterdam met twee KHN-registratiecodes. Heeft u deze gemist? Niks aan de hand! Neem dan contact met ons op via evenementen@khn.nl. Wij zorgen dat u de codes dan alsnog krijgt toegestuurd. 

Meer info

KHN heeft voor u een inspirerend en afwisselend programma opgesteld. Kijk voor meer informatie over workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen op khn.nl/gastvrijrotterdam

Terug