Sint-Maarten is zwaar getroffen door orkaan Irma. Ook veel horecaondernemers zijn geraakt. Voor de wederopbouw is veel geld nodig. Sint-Maarten is voor 80 procent afhankelijk van horeca & toerisme. Daarom komt de horeca hier in actie om de Nederlandse horeca op Sint-Maarten een hart onder de riem te steken en financieel te helpen.

Van horeca voor horeca

Robèr Willemsen, voorzitter KHN: “Als horecaondernemers weten wij als geen ander hoe belangrijk de inkomsten van toeristen en andere gasten zijn. Daarom hebben we vandaag onze leden opgeroepen om van zaterdag 23 september tot en met zondag 1 oktober gezamenlijk in actie te komen voor de horeca op Sint-Maarten. We vragen of zijzelf en hun medewerkers een bedrag over hebben voor Sint-Maarten. En zij kunnen met een speciaal A4'tje ook hun gasten om een kleine bijdrage vragen. Aan het einde van de actieperiode maakt iedere ondernemer zelf het totaalbedrag over naar het gironummer van het Rode Kruis: giro 5125. Wij vragen onze leden ons te laten weten welk bedrag is overgemaakt. KHN telt alle bedragen bij elkaar op en overhandigt het totaalbedrag symbolisch (in de vorm van een cheque) aan het Rode Kruis."

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens