Poll: Hoe heeft u zich voorbereid op een overval?

12-09-2017

De criminaliteit en het aantal overvallen in de horeca nemen de laatste jaren steeds meer af. Maar het blijft noodzakelijk voor de horeca om alert te blijven. Een overval is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen. KHN wil graag van u weten: Hoe heeft u zich voorbereid op een overval?

De criminaliteit en het aantal overvallen in de horeca nemen de laatste jaren steeds meer af. Maar het blijft noodzakelijk voor de horeca om alert te blijven. Een overval is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen. KHN wil graag van u weten: Hoe heeft u zich voorbereid op een overval?

Klik hier als u niet automatisch wordt doorgestuurd.

Terug