Commissievergadering Financiën Amsterdam en inspraak Toeristenbelasting verplaatst naar 19 oktober

17 okt 2017

Vorige week wezen wij u op de plannen van de gemeente om de toeristenbelasting voor 2018 alsnog te verhogen. In verband met het overlijden van Eberhard van der Laan is de commissievergadering Financiën, waarin de begroting voor 2018 en dus ook de toeristenbelasting wordt besproken een week uitgesteld.

Vorige week wezen wij u op de plannen van de gemeente om de toeristenbelasting voor 2018 alsnog te verhogen. In verband met het overlijden van Eberhard van der Laan is de commissievergadering Financiën, waarin de begroting voor 2018 en dus ook de toeristenbelasting wordt besproken een week uitgesteld.

 

Op donderdag 19 oktober vanaf 13:30 uur behandelt de raadscommissie Financiën de begroting. Voorafgaande aan deze vergadering kunt u als publiek nog iets meegeven aan de vergadering middels inspraak. KHN zal aanwezig zijn en namens haar leden inspreken tegen extra verhoging van de toeristenbelasting op deze korte termijn. We roepen ook individuele hotels op om tijdens deze vergadering in te spreken. Aanmelden kan tot 24 uur van tevoren. 

Lees ook

Terug