Heeft u als hotel interesse in circulaire bedrijfsvoering?

3 okt 2017

De gemeente Amsterdam stimuleert circulaire bedrijfsvoering in hotels en wil graag in contact komen met ondernemers die hier interesse in hebben of al bewust bezig zijn met circulaire bedrijfsvoering (al dan niet op beperkte schaal).

De gemeente Amsterdam stimuleert circulaire bedrijfsvoering in hotels en wil graag in contact komen met ondernemers die hier interesse in hebben of al bewust bezig zijn met circulaire bedrijfsvoering (al dan niet op beperkte schaal).

 

Een circulaire bedrijfsvoering houdt in dat je herbruikbaarheid van producten en grondstoffen maximaliseert en waardevernietiging minimaliseert. Dit is het tegenovergestelde van ons huidige veelvoorkomende lineaire systeem, waarin grondstoffen worden omgezet in producten die aan het einde van hun levensduur worden vernietigd.

Bijeenkomst 9 november

De gemeente wil binnenkort een themabijeenkomst organiseren om meer inzichten te geven in de mogelijkheden. Ook willen ze graag contact leggen met ondernemers die hier al mee bezig zijn of interesse hebben om te bepalen hoe we daadwerkelijk tot best practises kunnen komen. De eerste bijeenkomst is donderdagmiddag 9 november. Voor meer informatie klik hier voor de leaflet en presentatie.

Interesse?

Heeft u interesse en of vragen dan kunt u contact opnemen met Froukje Anne Karsten, e-mail: f.karsten@amsterdam.nl / telefoon: 06 23 01 60 91.

 

Terug
Download de gratis KHN App